Om Kadaza      Kontakt oss     Hjelp     Utvelgelsesprosedyre     Nettredaktører     Misjon     Personvern     Vilkår

 

Den visuelle startsiden

Kadaza er en brukervennlig, omfattende internettguide og personlig startside.

 

► Se på video

 


Visuell startside

Kadaza, den visuelle startsiden, viser kun de beste og de mest populære nettstedene innenfor diverse kategorier. Med Kadaza får du raskt oversikt over alle favorittnettstedene dine, og du vil også oppdage nye steder på nettet.


Personalized Start Page

Du kan raskt og enkelt lage din egen personlige startside ved å tilpasse logoene. En leser av VG kan bytte ut logoen for Aftenposten med logoen for VG. Det er veldig enkelt, og logoer kan flyttes rundt ved å dra og slippe dem. Klikk på Tilpass på åpningssiden.
 

Skrivebordsbakgrunner

Det er også mulig å tilpasse Kadaza med farger, mønstre og illustrasjoner for å få en enda mer personlig startside. Klikk på Preferanser på åpningssiden.


Også på mobilen og nettbrettet

Gå til kadaza.no med mobilen din for mobilversjonen av Kadaza. Mobilnettstedet kadaza.no er optimalisert for gjengivelse på mobilt utstyr.


Alle kjente søkemotorer samlet

Gjennom søkefeltet i Kadaza har du tilgang til alle de kjente søkemotorene. Still inn dine personlige preferanser, og bestem hvilken søkemotor du vil bruke sammen med Kadaza.


Oppdag det beste av internett fra hele verden

Kadaza-redaktørene har kartlagt de beste delene av internett på en tydelig måte for mange ulike land. Oppdag de mest populære nettstedene i alle kategorier over hele verden.


Mobil og nettbrett

Kadaza er spesielt praktisk å bruke på nettbrett og mobiltelefoner.  Bare gå til kadaza.com for å bruke Kadaza på farten, uansett hvilken enhet du bruker. En oppfriskende og rask måte å surfe på nettet på med nettbrett og mobil.


Del erfaringene, kommentarene og forslagene dine med oss: Klikk her.


► Tilbake til åpningssiden

► Kontakt oss

► Utvelgelsesprosedyre

► Hjelp

► Nettredaktører


→   Still inn som startside

→   Alfabetisk liste over alle Kadaza-sider

→   Internasjonal


yes  Bli Kadaza-fan på Facebook