Om KadazaKontakt ossHjelpUtvelgelsesprosedyreNettredaktørerMisjonMobilTilføye nettstedKadaza-nettverk


 

Den visuelle startsiden

Kadaza er en brukervennlig, omfattende internettguide og personlig startside.

 

 

Kadaza

 

► Se på video

 


 

De mest populære nettsidene i Norge, tydelig organisert etter emne

 

Kadaza, den visuelle startsiden, viser kun de beste og de mest populære nettstedene innenfor diverse kategorier. Med Kadaza får du raskt oversikt over alle favorittnettstedene dine, og du vil også oppdage nye steder på nettet.

 


 

Lage din personlige startside

 

Du kan raskt og enkelt lage din egen personlige startside ved å tilpasse logoene. En leser av VG kan bytte ut logoen for Aftenposten med logoen for VG. Det er veldig enkelt, og logoer kan flyttes rundt ved å dra og slippe dem. Klikk på Tilpass Tilpass på åpningssiden.

 


 

Skrivebordsbakgrunner

 

Det er også mulig å tilpasse Kadaza med farger, mønstre og illustrasjoner for å få en enda mer personlig startside. Klikk på Preferanser på åpningssiden.

 


 

Alle kjente søkemotorer samlet

 

Gjennom søkefeltet i Kadaza har du tilgang til alle de kjente søkemotorene. Still inn dine personlige preferanser, og bestem hvilken søkemotor du vil bruke sammen med Kadaza.

 


 

Oppdag det beste av internett fra hele verden

 

Kadaza-redaktørene har kartlagt de beste delene av internett på en tydelig måte for mange ulike land. Oppdag de mest populære nettstedene i alle kategorier over hele verden.

 


 

Også på mobilen og nettbrettet

 

Kadaza er spesielt praktisk å bruke på nettbrett og mobiltelefoner.  Bare gå til kadaza.no for å bruke Kadaza på farten, uansett hvilken enhet du bruker. En oppfriskende og rask måte å surfe på nettet på med nettbrett og mobil.

 


 

 

Del erfaringene, kommentarene og forslagene dine med oss: Klikk her.

Like Bli Kadaza-fan på Facebook